Ostörd semester?

Semestern är bara drygt tre timmar gammal. Jag klev av ett sista nattskift i morse och det har inte riktigt landat i mig ännu. Att jag är ledig i fyra veckor nu.
Ute regnar det, som vanligt denna sommar. Men jag är som bekant mer kompis med regnet än med själva solen. Alltså störs jag inte av det.
Störs inte heller att att jag inledde semestern med att lämna in bästa bilen på en välbehövlig rekond. En trevlig tjej ägnar sig nu åt att gno skiten ur bilen och i morgon hämtar jag en ren och snygg bil! Att jag nu är relativt billös störs jag inte heller av. Vi har Makens lilla Morris och vi måste åka någonstans. Den är dock inte så förtjust i regnet och tar in lite vatten här och där. Så den står med regnrock och otrivs just nu.

Däremot var det betydligt mer störande att det blev stopp i duschavloppet för tredje gången på en vecka!
När avloppet svämmar över fylls golvet av mindre rent stinkvatten som ska moppas upp. Sen måste duschkabinen flyttas och Maken bli smal som ett frimärke för att kunna pressa sig in bakom. Det finns inte så stora ytor i vårt lilla badrum. Han tar sig precis in bakom, lagom för att komma åt golvbrunnen. Men inte mer. Så jag hantlangar från andra sidan. Vi fick låna nån lång avloppsslang med tillhörande högtryckstvätt av en kompis. Maken hanterade rengöringen från sitt hukande läge bakom kabinen och jag hanterade själva högtryckandet. Och så plopp släppte stoppet! (spekulerar inte vidare i vad detta stopp kunde bestå av) Och vattnet flödade som det skulle.
Nu behövs en rengöring av själva badrummet också så vi slipper den störande avloppslukten.

Därmed hoppas vi på en störningsfri semester!

4 reaktioner på ”Ostörd semester?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.