Det där med trädgårdskonst

Och dess historia diskuterade Antikmagasinet tidigare ikväll. Grejer i gjutjärn, bänkar och urnor och sånt. Får Maken bestämma blir det annan sorts järn. Han har ju släpat ut en hel (nåja) bil.
Hur som helst, det skulle bli en blomsterprydd bil. Och det är det nu! Förutom planterad blomsterprakt står bilen med fötterna i charmigt ogräs. Bryr mig inte om att fara omkring med någon pedantisk trimmer. Tycker det passar mycket bättre med både långt gräs och småblommorna.

Dessutom finns det ingen som helst möjlighet att rulla undan det tunga åbäket för att idka gräsklippning. Så det får växa vilt.

Min första plan var att ha blomkrukor i de där cylinderhålen. Nåt som skulle hänga ut. Det var inte alls praktiskt eftersom hålen går lite snett och då rann vattnet av och jorden ur krukan. Så jag skippade det.

Hittade andra placeringar. Som fungerade bättre. Så nu får blommorna bara ta över som de behagar. För den här sommaren. Inför nästa sommar har jag planer på ännu fler, nåt som slingrar sig permanet upp längs den där rostiga bågen. Men så här långt är jag riktigt nöjd med den där idén jag fick

förra sommaren. Blommor och gammalt rostigt skrot passar riktigt bra ihop.

4 reaktioner på ”Det där med trädgårdskonst

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.