Det där med rosor och champagne …

är inget för oss. Vi firar inte med så stora gester. Vi firar som vi firar.
Började dan med en loppisrunda. Såna är trevliga. Jag fyndade saker av glas, som vanligt. På ett av loppisen hittade vi fikasällskap av bästa slag. Pratade bort en stund och när vi kom ut hade solen jagat bort regnmolnen och det var ganska varmt. Kändes nästan som sommar!
Vi åkte vidare på en liten shoppingrunda och kom sen fram till att vi lika gärna kunde gå och äta på eftermiddagen som kvällen. Mindre folk som trängs om restaurangborden då.
Så fick det bli. Skippade pizzan och åt god mat på en uteservering istället.
Tanken var att vi skulle på bio senare. Men efter en stunds fika på altanen här hemma, i gott sällskap, bestämde vi oss för att strunta i bion. Ingen av oss kände för att åka till stan en gång till.
Vi intog istället ett bekvämt slappläge. Maken sitter vid sitt arbetsbord i källaren och målar något. Och jag trivs på altanen där det är lugnt och tyst. Det har nästan slutat blåsa, grävmaskinerna har helg och myggen har inte hittat fram ur sina gömslen ännu.
Jag har gått en runda och provat min nya kamera. Har massor att lära mig innan den känns hemtam och bekant. Vi är ännu lite blyga för varandra, menyerna känns främmande och ovana. Trots att kameran har samma märke som jag alltid haft. Det här är min tredje digitalsystemkamera och den kommer att kräva mer kunskaper av mig än den gamla. Men vi ska nog komma överens, det är jag säker på. Och jag har ju ett proffs att fråga. Det inte Dottern vet, det behöver inte jag heller veta.

4 reaktioner på ”Det där med rosor och champagne …

  1. Ni verkade ha haft en mysig dag,trots att champagnen saknades. lycka till med nya 22 år till.Kram på Er.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.