Konferens i att äta?

Sitter för ovanlighetens skull i en hotellfoajé för en stund. Jag som aldrig reser någonstans brukar inte befinna mig på såna ställen. Jag har inte rest speciellt långt nu heller.
Det är kväll och alla sportlovsgästerna som vistas på hotellet har bytt skepnad. Pjäxor mot finskor, täckbyxor mot finkläder. På väg in mot middagsdukningen i matsalen. Det är dit jag också ska, om en stund.
När man som jag, har tillbringat dagen i en konferenslokal, med starkt fokus på kvalitté, borde man vara hungrig. Men så är det verkligen inte. Man behöver inte gå hungrig på ett konferenshotell!
Dagen inleddes med en stor bytta fylld med godis som vi mumsade på i kvalitétsskrivandet. Jag gick fram och tillbaka mellan två olika grupper för att handleda och passerade den där byttan några gånger. Detta godis byttes snart mot fika med både macka och kaka. Och plötsligt tog lunchen vid. Buffélunch med alldeles för mycket valmöjlighet och stora tallrikar som rymmer mer än man behöver. Sen jobbade vi lite till innan vi kallades till eftermiddagsfika. Med kaffe och en liten godsaksbuffé.
Om vi mot förmodan skulle ha känt av någon hunger mellan allt detta hade vi också fri tillgång till nötter och frukt. Nötterna var syndigt goda och jag försåg både mig och de två jobbande grupperna med en del av dessa.
På allt detta väntar nu då en trerättersmiddag, i den omtalade hotellrestaurangen. Och trots allt ser jag fram emot det. Maten ska vara särdeles fantastisk just här. Men hungrig? Näe.

Tillägg: Maten var verkligen fantastisk, värd sitt fina rykte! Konstnärligt upplagt och fint presenterad av servitriserna. Idag är jag inte så hungrig. Det fick bli kokt ägg till frukost.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.