Vad är det frågan om?!

Är frågan denna lördagsmorgon.
Uppe tidigt för att det finns en bokad tid hos tandläkaren. Inte för att det ska tas itu med den värkande sattyget (som inte värker längre utan har provisorisk värkbefriande fyllning).
Nej, mina tänder behaga utöva någon sorts myteri och därmed sitter jag nu här i väntan på den andra akuttiden inom ett par veckor.
Denna gång utan tandvärk men med bara en halv tand som skaver mot tungan. Det är som ett stenbrott, där värsta bumlingen brutits bort. Bumlingen käkade jag upp tillsammans med något gott häromkvällen. Brottet har jag täppt till med en gnutta sockerfritt tuggummi (tandläkarråd faktiskt) för att slippa få tungan sönderskavd och en massa ilskna bakterier insläppta, innan nästa provisoriska fyllning ska tryckas i.
Jahapp. Så då sitter jag här och räknar på fingrarna och försöker fortfarande se något positivt i det här. Undviker alla tankar på sånt jag kunde ha köpt i stället.
Nej. Nu ska bara den här tandläkartiden avverkas och sedan blir dagen betydligt mycket roligare.
Gasta har höstpremiär i kväll och jag har ett bokat bord tillsammans med mycket god vän som ska firas för att hon nått den där åldern där kvinnans liv sägs börja. Hur det nu än är med det, så ska vi fira ordentligt i kväll.
Gastagänget brukar se till så att sminket rinner i ögonvrån och man kniper förtvivlat med knäna för att hålla tätt medan man skriker av skratt. Åt fanders med alla bråkiga tänder helt enkelt.
Dessutom är det lyskväll på stan, eftersom Å-draget dragit igång och hela långa Gavleån ska belysas med 5000 marschaller i kväll.
Så kanske tar vi en upplyst promenad med allt det värmande skrattet kvar inombords sen.

5 reaktioner på ”Vad är det frågan om?!

  1. Tack för en rolig kväll! Jättekul, helt galet alltså! 🙂 Nu är den glada 40-åringen trött. Man orkar inte lika mycket när man blir ”gammal” 😉 Gonatt!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.