Jag ska köpa Krona för pengarna.

Låter lyxigt. Javisst.
Verkligheten är inte fullt så lyxig. För lite tand kvar under för mycket trasig amalgam, blir krona. Dyr krona. Kanske snygg krona men likafullt dyr och för att få den måste man sitta och gapa länge och väl och utstå munnen full av händer.
Yr och vimmelkantig ska man sedan passera inbetalningsdisken med jättenotan.
Nu sitter den provisoriska plastpluggen i brottet. Mjuk och skön är den.
I plånboken ligger en lång lista med tandläkartider. Plus ytterligare ett akutkvitto.
Oktober blir en fantastisk månad. Då ska jag tillbringa det mesta av tiden upp och ner vänd med gapande mun.
Någon shopping kommer inte på fråga det närmsta halvåret eller nåt.
Men vad gör väl det. Jag ska ju köpa en krona för pengarna.

13 reaktioner på ”Jag ska köpa Krona för pengarna.

 1. Elände är det. Jag får också köpa krona för pengarna;-) Kraschade också en välfylld tand, inget annat att göra.
  Men jag har turen att bo där det finns billig tandvård, vi kan ju jämföra notor sen.

  Gilla

 2. Jag har gapat med min mun sen i påskas. Äntligen är det slut på det. En tand ska bara justeras. Notan är betald, redan. Det skulle ha varit kul att köpa en ny kamera, men man måste se värdig uti munnen.

  Gilla

 3. Fy för bövelen så trist det där är. Jag hade min akuthjälp-hos-tandläkaren-i-ett-par-omgångar-period förra våren.. det svider än. Att det kostade så mycket, menar jag. Åtgärderna är jag mer än nöjd med och hoppas de håller lika länge som jag håller.

  Gilla

 4. Usch. Till och med aktiespekulationer låter roligare än vad du ska köpa för dina pengar. Hoppas det inte blir en allt för saftig räkning på slutet.

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.